28.04-02.05.2025

Poniedziałek
śniadanie: chleb mieszany z masłem, pastą rybno- jajeczną, szczypiorkiem; herbata z cytryną (1,2,3,6)
II śniadanie: gruszka
obiad: flaczki drobiowe z zacierką; ryż zapiekany z jabłkiem, cynamonem, sos malinowy; kompot (1,2,6,7)
podwieczorek: chałka z masłem, miodem; lemoniada (1,6)

Wtorek
śniadanie: zupa mleczna z płatkami owsianymi; paluchy z masłem, konfiturą; herbata owocowa (1,6)
II śniadanie: jabłka
obiad: rosół z makaronem; kasza pęczak, gulasz wołowy, ogórek kiszony; kompot (1,2,6,7)
podwieczorek: galaretka z ananasem; andrut (1,5)

Środa
śniadanie: chleb graham z masłem, polędwicą drobiowa, pomidorem; herbata z cytryną (1,6)
II śniadanie: marchewka
obiad: zupa selerowa z groszkiem ptysiowym; spaghetti z sosem mięsno- pomidorowym; kompot (1,6,7)
podwieczorek: banan; wafle ryżowe

Czwartek
śniadanie: 
II śniadanie:
obiad: 
podwieczorek:

Piątek
śniadanie: chleb z masłem, serkiem “Almette” ze szczypiorkiem; herbata z cytryną(1,6)
II śniadanie: jabłko
obiad: zupa kalafiorowa z ziemniakami; naleśniki z powidłem; kompot (1,2,6,7)
podwieczorek: ciastka owsiane z żurawiną; sok owocowy (12,4,6,9)

Comments are closed.